Povestea trupului meu 2 – Ritmurile Vietii

10388568_945843468778042_1443905043026391542_n
Atelier experiential de dezvoltare personala prin dans si miscare
50 RON

Va propun sa pornim intr-o calatorie exploratorie catre sine, folosind dansul si posturile corporale pentru a lasa viata sa se exprime, sa curga liber prin fiecare dintre noi. Ritmul este un refugiu, miscarea un medicament, energia un limbaj. Prin miscarea corpului, deschiderea inimii si eliberarea mintii, fiinta umana se poate conecta la Esenta Sufletului – acea sursa de inspiratie in care fiecare isi gaseste posibilitati si potential infinit de manifestare.

Vom folosi trupul ca pe o cale spirituala, o meditatie in miscare, un mod de constientizare profunda a sinelui, dincolo de barierele egoului.

Vom invata abandonul si deconditionarea, vom explora acele zone emotionale si tipare care ne-au indepartat de natura primara a fiintei. Miscarea si respiratia inseamna Viata.

Vom trece impreuna pragul dincolo de ego intr-o stare de constiinta expansionata, intr-un loc al misterului si necunoscutului urmand ritmul interior care curge prin noi fara niciun efort. Ritmurile interioare, in acord cu ritmurile naturale ale vietii, nu pot fi dominate si controlate de catre minte sau oricare alta conditionare exterioara. Aceste ritmuri firesti ne cer sa fim originali, autentici, ne destabilizaeaza si ne centreaza totodata. Fiecare ritm este o stare dinamica de a fi ce tese din nou panza inteligentei divine care ne defineste. Aceste ritmuri reprezinta o cosmologie, o roata moderna a medicinii.

Atelierul pe care vi-l propun este o calatorie interactiva de restructurare si reinventare personala pe parcursul careia vom aborda tehnici de energizare, respiratie, meditatie in miscare, elemente de Biodans, meloterapie, contact improvisation si multe altele, toate petrecandu-se intr-un cadru familiar, de protectie si siguranta.

De ce sa participi la acest atelier?
- Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, sa te cunosti mai bine, sa devii mai armonios cu tine insuti si cu cei din jurul tau
- Daca doresti sa-ti intelegi si sa-ti gestionezi emotiile, tiparele si momentele de cumpana
- Daca esti suprasolicitat mental si sedentar
- Daca iti doresti sa ai relatii mature, echilibrate si o viata sexuala infloritoare, transformativa
- Daca te simti blocat, obosit, tensionat
- Daca ai nevoie sa comunici mai eficient cu trupul tau si sa-i decodifici mesajele
- Daca vrei sa scapi de conventii si sa-ti cunosti Sinele
- Daca-ti place sa te misti si sa comunici, sa fii ludic si creativ

Vom gasi impreuna calea cea mai eficienta pentru reinventarea interioara si autenticitate.
Va astept cu drag, la o seara ca intre prieteni, sa ne ascultam si sa urmam Cantecul Interior!

Seminarul are loc vineri, 21 noiembrie 2014, intre orele 18.00 – 22.00, in cadrul DuoTech School, Str. De mijloc nr. 125, Brasov (http://www.duotechschool.ro/ )

Cost – 50 RON

Facilitator: Psih.Dana Petrovici
Formator, terapeut holistic cu specializare in terapii corporale, certificare in hipnoterapie si psihoterapie experientiala, psihosexologie

Detalii si inscrieri : danapetrov@yahoo.com,
tel. 0743.25.98.25